17 juni 2023   Lieve wandelvrienden,

Vandaag was een mooie dag om te wandelen! We hadden 14 enthousiaste wandelaars mee voor de tocht in de buurt van Vorden. De schaduw van de bomen zorgde voor een koel en verfrissend briesje die de wandeling aangenaam maakte.

Als klap op de vuurpijl stopten we bij Kasteel Hackfort voor een verfrissend drankje op hun terras. Het was een geweldige manier om onze dag af te sluiten met een ijsje en te genieten van alles wat de natuur te bieden heeft.

We hopen dat jullie allemaal een geweldige tijd hebben gehad en bedankt voor je deelname aan deze wandeling!

Hartelijke groeten,

Klik op de foto voor de wandelagenda van de wandelsite
Wetering Diepenveen foto is gemaakt door Maria van Klingeren
Uitzicht vanaf de Lebuinus Toren foto is gemaakt door Maria van Klingeren

11februari 2023 Kennismaking deelnemers reis Andalucië.   Vandaag een prachtige wandeling gemaakt met een groep 8 deelnemer. Afstand totaal: 16 km.

Start wandeling station Deventer-Nieuw Rande-via Kerkepad Diepenveen naar Deventer Station aansluitend nog een kleine conditietest, beklimming van de Lebuinus Toren te Deventer 

 De smalle spiltrap naar de tweede omgang op 46 meter hoogte bestaat uit 220 treden.

Als afsluiting een drankje gedronken bij Speelman op de Brink te Deventer.

4 februari 2023  Vandaag een prachtige wandeling gemaakt met een groep 16 deelnemers van de Wandelsite. Afstand totaal: 22 km.

Start wandeling station Deventer-Nieuw Rande-De Haere-via Kerkepad Diepenveen naar Deventer Station

Tussenstop: De Haere Hereweg 4 Olst
In de middag kregen we nog een extra kadootje de zon begon te schijnen, de temperatuur was prima wandelweer. Tot de volgende keer!

Vandaag 14 mei 2022 een Trage tocht wandeling vanuit Schalkhaar, rondom Diepenveen gedaan , afstand 18 kilometer langs het centrum van Diepenveen , richting hotel Gaia, waar helaas het terras was gereserveerd en wij er geen gebruik van konden maken. Terug door de bossen van Diepenveen langs Klooster Sion waar wij nog even op het terras hebben gezeten, in stilte was de bedoeling maar is niet helemaal gelukt, daarna richting Food en Drinks Nu Nu https://naarnunu.nu/ voor een heerlijke verfrissing. Kortom een geweldige wandeldag met leuke positieve wandelaars en geweldig weer, groetjes de Dutchwalker.

Wandelpool wandeling: 25 november 2020 Zijn we met zijn vieren vanaf Station  Deventer-Colmschate hebben we een route gewandeld via Epse. Rondgewandeld in de binnenstad van Zutphen en daarna met de trein terug naar Deventer.  Het was perfect wandelweer strak blauwe lucht met een zonnetje. 3 dames en een heer hebben een afstand van 19 km. gewandeld. Je kunt  je opgeven  via https://www.wandelpool.

Wandelpool wandeling     Olst – Deventer    

Op woensdag 4 november 2020 hebben wij in verband met de corona maatregelen in groepjes van 3 en 2  personen op  ruime afstand van elkaar gewandeld van Station Olst naar Station Deventer, een zogeheten Landgoederen route. Over de landgoederen, Het Nijendal,  De Haere en Rande hebben wij met fantastisch weer gewandeld en zijn heerlijk sportief bezig geweest.  Het tempo lag op ongeveer 5 km. per uur.

Na afloop hebben we gezamenlijk nog wat gedronken met de door ons zelf meegebrachte consumpties in de buurt van het Vogeleiland in Deventer.

De afstand die wij hebben gelopen bedroeg ongeveer 20 km. hieronder wat sfeerbeelden.