Beoordelingen Andalusië

Inmiddels zit de wandelweek in Andalusië met Rolf Lubbe er helaas weer op. Wat was het genieten van het landschap en de mooie, voor mij soms best uitdagende wandelingen. En natuurlijk ook van de gezellige groep en van de mooie accomondatie en het prima eten. Kortom, echt een aarader, wandelen in het stille Andalusië met Rolf van de www.dutchwalker.nl.

Elly, reisperiode mei 2023  

We hebben een hele mooie wandelweek gehad met Rolf, de sfeer was relaxed, de wandelingen afwisselend. De weergoeden waren ons goed gezind; alle dagen zon met een koel aanvoelende wind. Het gezamenlijke koken was een beleving en uitdaging, maar iedere avond stond er een lekkere maaltijd op tafel gemaakt door de dagkoks! Iedereen bedankt voor de gezellige week!

Maartje, reisperiode april 2023

Ik sluit me bij iedereen aan. Het was een fijne wandelvakantie met jullie. Met speciaal dank aan Rolf voor alle zorg rondom de wandelingen en ons verblijf daar. Groetjes en wie weet tot een andere keer.

anoniem, reisperiode april 2023

Beoordelingen Drenthe

De groepsaccommodatie was schitterend, het eten heerlijk en menu verrassend. De eigenaar behulpzaam, vriendelijk en gastvrij. De wandelingen zijn mooi. De tweede dag de route te kort (13km). Een ervaren reisleider en erg vriendelijk.

anoniem, reisperiode februari 2023

Geweldige accommodatie en gastheer, mooie routes en alle lof voor onze reisleider, die de groep op een bijzonder prettige manier heeft begeleid

anoniem, reisperiode februari 2023

Mooie accommodatie met eigenaar Ruurd die er alles aan doet om de gasten het naar de zin te maken. Bovendien is hij een fantastische kok! Tevens biedt Drenthe mooie wandelroutes. Deze reis is een aanrader!!

anoniem, reisperiode februari 2023